Gravid v 25

 
 
Då var vecka 24 klar ocH jag välkomnar varmt v. 25.
detta kanske kommer lite som en chock eftersom jag inte skrivit om det tidigare... well jag har knappt skrivit någonting alls på ett bra tag och det har ju bland annat med att jag varit upptagen att göra men även att jag varit alldeles för trött för att orka uppdatera.
 
Denna bilden är tagen nu i v 24, vad tycker ni, stor eller liten?
 
Denna graviditet är helt annorlunda från den förra. 
Visst jag hade mina krämpor då med. 
Då hade jag problem med cellprover och otrolig foglossning och sen mot slutet ville H inte vända sig så det fick bli kejsarsnitt. Men han ville ut innan det planerde kejsarsnittet så det blev ett akutsnitt. Men slutet gott allting gott. I övrigt mådde jag rätt bra.
 
Denna gången har jag haft konstant huvudvärk, vilket dom säger är gravidmigrän, jag var trött förra graviditeten men denna är extrem! Mina leder somnar och låset sig i både armar och ben och foglossningen är tillbaka. 
Den senare veckan har jag även börjat känna mig riktigt stressad och har någon gång fått flammighud och tryck över bröstet.
Så ja... jag har liksom inte ork att skriva så mycket, men ska försöka uppdatera meR. 
 
Bebisen som dom säger förmodligen är en flicka mår bra i alla fall och dt är ju det som är det viktigaste. 
På tisdag ska jag till bm igen och tänkte då att jag ska ta upp mina nya symptom med henne då och se så det inte är något farligT... 
 
Jag jobbar och sliter om dagarna och här om dagen fick jag reda på att jag ska få en ny tjänst och det är ju faktiskt gabaka kul, hoppas jag. Alltid kul med lite förnyelse ibland. Så redan nu i maj börjar jag intro på den nya avdelningen. 
 
Detta får bli mitt typ.... into inlägg igen... en början på en ny start i bloggen, så hoppas jag verkligen att jag ska börja orka att uppdatera oftare! 
 
Jag ska uppdatera snart och skriva om min lilla skatt H också hade jag tänkt, berätta lite om hans utvecklig o H lm hur han mår och så. 
 
Flicka - Gravid - Graviditet - Huvudvärk - Krämpor - Trött - V24 - bebis - gravidmigrän - leder - låser - migrän - somnar