Sjukligt trött..

Hejsan! 
 
Imorse fick jag och lilla H kite sovmorgon. 
Jag skulle till barnmorskan idag, så då fick vi sova en timme extra på morgonen.. super skönt. 
 
Efter vi gjort oss iordning och jag lömnat H på förskolan så körde jag till barnmorskan där hon tog lite prover och så pratade vi om mina gravidkrämopOr. 
Jag är så sjukt trött och har ont i huvudet, jag har ju fått diagnosen grabidmigtän så huvudvärken är inte så konstig men tröttheten tycker jag börjar bli lite för jobbig. 
Men ändock kollade hon inte järnvärdet.. jag tar järntabletter 1-2 om dagen oftast 1 då jag ganska ofta glömmer kvälls tabletten. 
Tydligen tyckte hon att det skulle räcka, men är det inte konstigt att jag är så sjukligt trött Då? Orkar knappt göra någonting alls :( 
 
jag fick efteråt ett samtal från en arbetsterapeut som ska kolla på mina leder och sen så tyckte hon att jag skulle beställa tid hos en sjukgymnast också... Känns så töntigt på något sett att behöva träffa alla dessa människor men vad ska man göra, man kan ju inte gå runt med en massa besvär. 
 
När jag kom fram till jobbet var det nästan tomt där kändes det som, tror det är många som har semester denna vecka. 
Men nu är det i allafall maj månad och det betyder SOMMARTID PÅ JOBBET! och eftersom jag jobbar 75% nu för att hinna hämta och lämna lille H på förskolan så betyder det att jag slutar ännu tidigare nu! Redan 14:15, så otroligt skönt Speciellt när det är så otroligt fint vårväder ute :) 
 
När jag hämtat H på förskolan och vi kommit hem, tog vi lite kakor och saft och hade picknick på balkongen eller kanske mer eftermiddagsfika på balkongen. Det var jättemysigt att sitta med lilla H i solen och äta lite kakor :) 
När vi var klara med kakorna och saften lekte vi lite ibland det var dags för mig att laga lasange. 
 
 
Nu har vi ätit och är mätta och kollar på Lilla spöket Laban på tv. snart dax att sova, ser så sjukt mycket fram emot det 
Barn - Gravid - Lasange - Leka - Picknick - Sjukgymnast - Sova - Trött - arbetsterapeut - balkong - barnmorska - efrermiddax - eftermiddag - jobba - järn - kakor - mat - migrän - prover - saft - semester - sommartid - sovmorgon - Ätasjälv - äta