Så sjuk

 
Hejsan igen, 
nu va det några dagar sen jag uppdaterade igen, men är fortfarande sjuk i denna helvetes covid. jag har varit dålig nu i 8 dagar. Nu har jag som tur är inte ont i kroppen längre och inte i huvudet heller. Jag har ingen feber och det är skönt, men jag är fortfaraber ganska hostig och så sjukt trött i kroppen men inte riktigt lika trött i knoppen. 
orken tar slut så fort jag gör något. Kan ligga på soffan och känna att allt känns ok, går till köket och är helt utmartad. Men man ska inte klaga, finns dom som får det mycket värre än jag. Synd bara för skulle ha inskolning för mini A på måndag på förskolan, det lär jag nog få skjuta upp lite. Så för mig blir det en ganska seg och ohändelserik helg. Men så är det ibland. Skulle vilja fixa nån super smoothie eller nått som gav en all ork tillbaka på 3 sekunder, hade varit såååå skönt. 
Är verkligen trött på covid nu, hoppas verkliten vaccinen kommer snart så alla kan vaccineras så man kan börjar leva lite normalt igen. Saknar friheten och att träffa nära och kära. 
Tur vi har det så mysigt hemma med eld i brasan och film.