Svårt att andas Och nu är det dax att börja sova i egen säng

Hallo hej! 
 
Idag vaknade lilla H vid 08, helt ok. Natten var mycket lugnare, om man jämför med det förrgångna med massa skrik och sånt.
jag vaknade endast 2 korta gånger av att lille H sparka mig i skallen. 
Så nu har jag bestämt mig! Han ska börja sova i sin egna säng! Säng träningen börjar om 6 dagar då sambon kommer tillbaka från sin lilla resa.
 
egentligen är det inte bara det att han är överrörlig i sömnen som gör att han måste börja sova i sin egna säng utan och att lille S är beräknad om 6 veckor och kan bli trängt och väldigt svårt att få plats 4st i vår säng. 
vi ska få En ny säng i sluret av augusti men vi vet ju inte när heller och det är väl dax för honom ändå att sova själv, han är ju trots allt 2 år gammal. 
Har ni några tips på hur man Vänjer dom snabbt? 
 
Dagen idag har varit väldigt soft faktiskt, vi har lekt och vilat. Jag är i te 100% frisk, helt täppt och lite snorig :/ 
H är mycket piggare idag och därför tänkte jag låta honom vara en sväng på förskolan i morgon. Är ju sista dagen på minst 4 veckor som han ska va där. 
 
Imorgon ska jag passa på att sova kite extra tänkte jag så jag kan få lite energi. Min sambo drar iväg med grabbarna på en 5 dagars resa så kan behöva lite extra sömn då Jag blir ensam med H och sen är gravid i v 35 också. 
nu kommer nog mina föräldrar hjälpa mig en hel del, men sover alltid mycket sämre när det bara är jag och H i sängen. 
 
Nu ska jag ta ur lilla H från badet och så är det dax att göra kväll. 
 
Godnatt
 
 
 
 
 
6veckorkvar - 6veckorkvat - Barn - Förskola - Gravid - Ny bebis - Ny dag - Sova - Säng - Träning - Trött - egen - egensyddsittdyna - ensam - ny - nybygge - nytt - nyttig - nyttjobb - resa - sambo - sista - tips - v35 - vila