Så sjukt deppig

Hej Igen,
 
se här. jag uppdaterar och det har gått mindre än en vecka eller månad, wow. Antar att det är för jag bara vill göra av med lite huvudsänkning. 
känner Mig så otroligt sänkt, nere och bara absolut helt värdelös 
vet egentligen inte direkt vad som har utlöst detta anfall av blixt depression. Jag fick så här rätt lite då och då när jag var ganska mycket yngre, innan jag fick barn...
angall av att bara känna att allt är helt upp åt väggarna fel. Och vad jag än gör så hjälper inget Och tårarna sprutar åt alla håll och det är som en stor Sten i magen som bara växer och växer. 
huvudet dunkar och hur jag än tänker och gör så sitter gråten i halsen. allt är helt värdelöst och det går ut över allt och alla. som tur är har det inte varit så här hela dagen, utan det började på kvällskvisten precis innan barnen skulle gå och lägga sig, så dom slipper se det och då också slipper det gå ut över dom. Skönt det. Antar att det är en kombo över att jag känt mig allmänt risig på senaste, alltså typ senaste 6 månaderna. eller alltså från och till. 
jag har haft extrem huvudvärk från och till och senaste 2 månaderna har jag mått märkligt till det. alltså yr, trött som bara den, fortsatt huvudvärk, lite smått illamående och lite magont. antar att det är stress eller något sådant, oavsett så är det sjukt jobbigt Men det har inte fått mig att bryta ihop på detta sättet för ens nu. 
jag har också börjat få lite ångest över hur jag ser ut, sliten som fan. Jag borde verkligen göra något åt det men Tiden finns inte och finns den så är jag helt orkeslös. Jag gick till frissan och skulle fixa till håret, kör nått nytt ljust och fräscht sa jag och så fick jag grått… grått är väll inte ljust och fräscht, nu ser jag ännu äldre och slitnare ut. Allt är emot mig helt enkelt och livet känns tungt. Det kommer säkert vara mycket bättre imorgon men just nu är jag inte så….. lycklig alls tyvärr.jag mår helt enkelt inte så bra just nu.
3 barn - Dåligmorgon - Grått - Huvudvärk - Jag - Ledsen - Psykiskohälsa - Sjuk - deppig - dålig - dåligservice - dåligt - gammalt - gråter - gråtthår - hälsa - intelycklig - intesåbra - kväll - nedstämd - orkeslös - sliten - värselös - yr - yrsel