Gravid v30

Hallå där! 
 
Då går jag in i v30 idag. 
Spännand. 
Idag var jag hos min barnmorska och kollade så allt stod rätt Till.
Bra sockervärden, något lågt järnvärde(men inte extremt) , bra blodtryck. 
Sf måttet låg på 26,5 cm vilket är bra och hjärtljuden på ca 145. Så ja allt såg Bra ut. 
Dock precis när jag lyckats ta mig upp på britsen för att mäta och lyssna så fick jag en ordentlig förvärk som höll i sig rätt länge. Fick då frågan om det händer ofta Och det gör det ju. Jag får nog sammandragningar/förvärkar säkerligen 30ggr per dag. Så fick lämna ett nytt urinprov för att se att jag inte fått en ny urinvägsinfektion. 
Så om några dagar får jag se om det blir en ny antibiotika kur eller om det bara är min kropp som tränar på att vräka dess inneboende. 
 
 
Magen fortsätter att växa, men känner inte att just magen är särskilt stor än. Resten av kroppen har nog växt mer i så fall. Men har nu bestämt mig för att försöka att minska ordentligt på snasket som jag stoppar i mig. Idag har det gått riktigt bra, bara en liten liten glass. Har sådana sjukt jobbiga socker cravings, så är rätt stolt att jag inte satt i mig nån godis eller kaka idag..... åtminstone inte än. Vad kan man byta ut sockret emot? Har försökt med banan, kiwi, mango och vindruvor, men inget av dom får stopp på suget.... npgra andra förslag? 
 
 
26,5 - Glassbåt - Godis - Gravid - Kiwi - Mage - Vecka 30 - Vindruvor - banan - barnmorska - blodtryck - cravings - frukt - förvärkar - hjärtljud - järnvärde - liten - lågt - mango - mäta - sammandragningar - sf - sf-mått - sfmått - socker - sockervärde - stor - sötsaker - sött - urinvägsinfektion - v30