Eftrer helgens rus.

Så är det återigen måndag.
Jag känner mig lite småseg idag och är inte helt säker på om jag bara är trött då jag hade svårt och somna eller om jag börjar bli sjuk. Hoppas på det första, hatar att vara sjuk och dessutom har jag massor av jobb som jag känner att jag måste få gjort. 

Idag gjorde dom det igen. 
Fick ett sms från förskolan vid ca 12 att både S och A hostar jättemycket och måste hämtas, men att jag kunde hämta 13:15. 
Alltså va? Jag jobbar? Jag kanske är i stan 1:30 timma bort och gör det jag borde göra, så sjukt respektlöst, jag kommer när jag kan. 
Åkte dit hämtade. 
Visst S har hostat till ca 5 gånger sen jag hämtade, jag kan köpa det men lite muppigt, men visst 0 tolerans. A har då INTE hostat en enda gång sen jag hämtade, mycket märkligt att det slutar när jag hämtar. 
På riktigt orkar jag inte med det här längre. Varje vecka är det något och nästan aldrig stämmer det. 
När jag var på inskolning var det bara 3 barn för ink A, då berättade förskolläraren att hon tycker det är skönt med lite barn och att dom blir bortskämda och när alla barn sen är där att dom önskar att dom ska bli sjuka. 
Alltså hallå!?!?!?
Samma när jag lämnade imorse, vi har ont om personal. Jaha?!? Sen när blev det mitt problem? Vänd dig till din chef så får dom ta in vikarier, jag har ett jobb att sköta! 
Det får banne mig vara nog nu, jag skickade tillbaka att A inte hostat alls och att han kommer imorgon. 
S får väll vara hemma. 

Är det någon annan som har samma problem med sin förskola? 

(null)

förskola - problem